Virtual Session Agenda

To join a session, select the drop-down next to the session and click ‘Join by Zoom.’

Tuesday, September 14; 8:30 AM – 4 PM CT

Track 1:


8:30 AM Intro (30 minutes)
Kashif Rathore, SVP Digital Business, CareDx

9:00 AM Keynote Address (45 minutes)
Paul Kenyon, Sr. Director, CareDx

9:45 AM Organ Intro: Patient Journey, CareDx Org., SaaS is the Future (30 minutes)
Paul Kenyon, Sr. Director, CareDx

10:15 AM Break (15 minutes)

10:30 AM OttrOrgan Topics: Wait List Sync, Ottr/iBox, Outcomes Window, On Call Report, Customer Case Studies (60 minutes)
Paul Kenyon, Sr. Director, CareDx

11:30 AM TransChart Topics: TransChart Letters, Scheduling Module, Daily Medication Schedules, Reporting – Best Of (60 minutes)
Whit Tabor, Sr. Clinical Analyst and Lexi Elsworth, Business Analyst, CareDx

12:30 PM UNOS Update: Proposed MPSC Metrics (30 minutes)
Jon Snyder, PhD, MS, Director of the Scientific Registry of Transplant Recipients, UNOS

1:00 PM Lunch (30 minutes)

1:30 PM OttrCellular Intro (15 minutes)
Linda Laub, Sr. Director, CareDx

1:45 PM Cellular Patient Experience (15 minutes)
Amanda Pope, BMT Recipient

2:00 PM CIBMTR Update (30 minutes)
Bridget Wakaruk, Sr. Relationship Manager, CIBMTR

2:30 PM Customer Best Practice Sessions (60 minutes)
Ravi Mohabir, Quality Manager, Georgetown/Medstar
Chris Rimkus, BMT Manager, St. Louis University Hospital
Kristen Rizza, Data and Systems Manager, Dana Farber Cancer Institute & Boston Children’s

3:30 PM CTT Overview (30 minutes)
Ashish Kothari, CTT Medical Director, CareDx

4:30 – 7:30 PM Omaha Zoo

 

Track 2:

1:00 PM Ottr Organ Clinical Deep Dive (3 hours)
Janet Drelicharz, Sr. Clinical Analyst CareDx

 

Track 3:

1:00 PM TransChart Clinical Deep Dive (3 hours)
Whit Tabor, Sr. Clinical Analyst, CareDx

Wednesday, September 15; 8:30 AM – 4 PM CT

Track 1:


8:30 AM Intro XynQAPI + XynCare (30 minutes)
Jay Milton, Sr. Director, XynQAPI & XynCare, CareDx

9:00 AM Patient Speaker (30 minutes)
Victor Blanco, Kidney transplant recipient; Outreach & Education Transplant Coordinator, Texas Transplant Center

9:30 AM Keynote: Beyond Patient Care: Leveraging Data for the Day to Day Operations of a Transplant Center (45 minutes)
Jennifer Milton, Director of Transplant Services, University of Texas Health Science Center

10:15 AM Break (15 minutes)

10:30 AM Making the Most of Metrics – It’s More Than Just a Name (45 minutes)
Ellen Hall, QA XynQAPI, CareDx

11:15 AM The Allocation Systems May Be Crazy, But Your Staff Don’t Have to Be – Understand the Changes and How to Manage Your Center Volume and Outcomes in Spite of Them (60 minutes)
David A. Axelrod, MD, MBA, Transplant Surgeon, University of Iowa Hospitals

12:00 PM You Got the Letter – Just Breathe; How to Easily Respond to the MPSC or Others Regarding Your Outcomes (45 minutes)
Koren Axelrod, Sr Business Analyst, CareDx

1:00 PM Lunch (30 minutes)

1:30 PM TX Connect Topics: Tx Connect Live Demo (30 minutes)
Martha Collins, Sr. Director and Whit Tabor, Sr. Clinical Analyst, CareDx

2:00 PM Customer Experience (45 minutes)
Martha Collins, Sr. Director, CareDx
Whit Tabor, Sr. Clinical Analyst, CareDx
Matthew Kersten, MS, MBA, Director, Transplant Business & Provider Relations, Atrium Health
Melanie Mayhaw, Director, Physician & Providers Relations, Medical City Dallas Hospital
Judy Pozzerle RN, CNN, Quality Coordinator Transplant Services, Las Palmas Medical Center

2:45 PM Break (15 minutes)

3:00 PM Q&A (30 minutes)

3:30 PM Product Roadmap (30 minutes)
Anthony Nedolast and Mark Collins, CareDx

4:30 – 7:30 PM Top Golf

 

Track 2:

10:30 AM Cerner Update with Ottr (1.25 hours)
Danielle Cooley, Lead Product Manager, Cerner

1:30 PM Quality Deep Dive (2.25 hours)
Koren Axelrod, Sr Business Analyst, CareDx

 

Track 3:

11:00 AM OttrCellular Clinical Deep Dive (2 hours)
Chris Boatner, CareDx Clinical Analyst, BMT

Thursday, September 16; 8:30 AM – 4 PM CT

Track 1:


8:30 AM Intro (30 minutes)
Michelle F., VP Software Operations and Paul Kenyon, Sr. Director, CareDx

9:00 AM Patient Speaker (30 minutes)
Andrea Ogg, Heart Transplant Recipient

9:30 AM AlloHome: Remote Patient Monitoring for Transplant (45 minutes)
Michelle Fish, Director Digital Operations, CareDx

10:15 AM Break (15 minutes)

10:30 AM AlloCare – the Patient App: Getting Ready and Staying on Track Before and After Transplant (60 minutes)
Koren Axelrod, Sr Business Analyst, CareDx

11:30 AM EMR Integration AlloSure / AlloMap Orders (60 minutes)
Brooke Kirby, Sr Product Manager, CareDx

12:00 PM Lunch (60 minutes)

1:00 PM Patient Journey & Product Integration Roadmap (30 minutes)
Charlie Nelson, Sr. Director, Product Management and Paul Kenyon, Sr. Director, CareDx

2:00 PM Closing (30 minutes)
Paul Kenyon, Sr. Director, CareDx